Joe Bidenin virallinen voitto on vienyt salausmarkkinat etelään. Hyvästä elpymisestä huolimatta Bitcoin säiliö oli alle 15 000 dollaria, kun taas altcoinit on haudattu punaisella.

Joe Bidenin virallinen valinta Yhdysvaltain 46. presidentiksi johti terävään nosediveihin Bitcoinille ja muille kryptovaluuttamarkkinoille. Vaikka BTC laski alimmalle tasolle, 1450 dollariin, lauantain alimpana, kokonaismarkkinakorko menetti eilen lähes 30 miljardia dollaria.

Bidenin vaali ajoi BTC: n alas?

Viime viikko on ollut varsin vaikuttava Bitcoinille. Ensisijainen kryptovaluutta tuli vaalipäivään 3. marraskuuta noin 13 300 dollarilla. Seuraava epävarmuus ajoi omaisuuden vuotuiseen huipputasoon, lähes 16 000 dollariin. Tämä oli myös korkein hintataso, jonka BTC oli rekisteröinyt tammikuun 2018 jälkeen.

Huipun jälkeen Bitcoin nousi hieman takaisin, mutta jatkoi kauppaa yli 15 000 dollarin rajan. Tilanne muuttui kuitenkin eilen sen jälkeen, kun virallinen ilmoitus rikkoi, että entinen varapresidentti Joe Biden on lyönyt Yhdysvaltain nykyisen presidentin Donald Trumpin ja astuu virkaan tammikuussa 2021.

Kuten CryptoPotato raportoi , BTC reagoi voimakkaaseen hintalaskkuun, mikä johti päivänsisäiseen alimpaan hintaan 14350 dollaria (Bitstampilla). Klassinen „osta huhu, myy uutiset“ -tapahtuma.

Bitcoin on palauttanut suurimman osan tappioistaan ​​sen jälkeen ja flirttailee tällä hetkellä 15 000 dollarin tasolla. Siitä huolimatta tämä on edelleen 3 prosentin lasku 24 tunnin mittakaavassa.

Vain päivän kuluttua vaikuttavien kaksinumeroisten ja jopa kolminumeroisten hintapumppujen kartoittamisesta suurin osa altcoineista on laskenut USD-arvoonsa.

Eilen Ethereum nousi uudelle korkeimmalle syyskuun alusta lähtien 470 dollariin. Seuraavien tuntien aikana ETH nosti 425 dollaria. Vaikka ETH on noussut takaisin 440 dollariin, ETH on edelleen laskenut lähes 5%.

Ripplen lasku on samanlainen 24 tunnin mittakaavassa, ja XRP kamppailee pysyäkseen yli 0,25 dollaria

Bitcoin Cash (-5%), Binance-kolikko (-4%), Chainlink (-8,5%), Polkadot (-8,5%), Cardano (-8%) ja Litecoin (-7%) ovat kaikki syvällä punaisessa .

Kuten odotettiin, alemman korkin altcoineilla on ollut vielä suurempi volatiliteetti. Energy Web Token on laskenut 12%, ABBC-kolikko (-11%), Solana (-10,5%), yhdiste (-10%), Algorand (-10%) ja Ren (-10%) ovat kaikki menettäneet kaksinkertaisen numeroprosentit.

Kaiken kaikkiaan kryptovaluuttavarojen kumulatiivinen markkina-arvo on säilynyt 450 miljardista 433 miljardiin dollariin. Lisäksi se osoitti 423 miljardia dollaria vain muutama tunti sitten.

Market Watch: Bitcoin takaisin 15 000 dollariin, kun salausmarkkinat menettivät 30 miljardia dollaria Bidenin voiton jälkeen