1,5 milliarder dollar i Bitcoin er nå låst i Ethereum

Det tilsvarer 3,6% av Ethereums markedsverdi, ifølge et instrumentbord på beregningsnettstedet Dune Analytics.

For å være tydelig snakker vi om syntetisk Bitcoin — Bitcoin som er konvertert til Ethereum-baserte tokens som representerer Bitcoin

Den mest populære er Wrapped Bitcoin, eller wBTC, som har 73% av markedsandelen. Neste gang er renBTC , med 20% av markedsandelen.

Folk flytter mye Bitcoin Trader til Ethereum for å få mest mulig ut av sommerens desentraliserte finansboom. Slike produkter som desentraliserte utlånsprotokoller, ikke-depotbørs og syntetiske derivater – som wBTC – var alle raseri i sommer. Men du må bruke Ethereum-baserte tokens for å bruke dem.

Last ned dekrypteringsappen

Få appen vår for de beste nyhetene og funksjonene innen fingertuppene. Vær den første til å prøve Decrypt Token og mye mer

Og de er fortsatt veldig populære, selv etter at oksekjøringen begynner å avta: Investorer har plugget 10,82 milliarder dollar inn i DeFi-smarte kontrakter, per i dag, per beregningsnettsted DeFi Pulse . Det er en tidobling fra begynnelsen av juni.

Merkelig – som en Redditor bemerket – Ethereum-basert Bitcoins figur på 1,5 milliarder dollar er omtrent 130 ganger mengden Bitcoin som er låst i Bitcoins Lightning Network, en protokoll bygget på Bitcoin-blockchain designet for å fremskynde transaksjoner. Lightning Network er den eneste Bitcoin-baserte DeFi-protokollen oppført på DeFi Pulse, som viser alle de viktigste protokollene. Alle de andre protokollene er basert på Ethereum.

Dette viser at Bitcoin-holdere generelt sett er mer interessert i å sette Bitcoin i arbeid på Ethereum-protokoller enn på deres opprinnelige Bitcoin-blockchain.

Mens verdien av noen DeFi-mynter klaffer rundt i vinden, går Bitcoins pris ganske bra. Den økte med 0,4% det siste døgnet, eller 7,23% den siste uken, til den nåværende prisen på $ 11385.